Yellowone Handsafe™

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg bruge Yellowone Handsafe™ - Refill (YHS)?

 

YHS er nem at bruge og du kan have den med dig, hvor som helst og er altid tilgængelig, når du har brug for den. Den er nem at betjene med én hånd og med 2 pump, har du nok spritgel til at desinficere dine hænder og håndled korrekt og som anbefalet af hygiejneeksperter. YHS understøtter din adfærd og gør hånddesinfektion legende let -du gør det bare!


YHS kan hænge i næsten alle typer lommer, tasker, bælter, mule- og indkøbsposer. Idet den hænger synligt, er den med til at gøre andre opmærksomme på håndhygiejne.

  

 

Spritgel eller flydende håndsprit?

 

Spritgel er lidt tykkere i konsistensen end flydende håndsprit og derfor er spritgel lettere for brugeren at håndtere, når den trykkes ud og lander i håndfladen. Spritgelen drypper ikke på gulvet i samme grad som flydende håndsprit, og holder derfor bedre på de 3 ml, som i sidste ende har betydning for om man udfører korrekt håndhygiejne eller ej. Vi anbefaler den prisvindende spritgel fra Derma Pharm - men alle typer af spritgel og flydende sprit kan anvendes med YHS.

 

Hvorfor er der kun 65 ml i flasken?

 

YHS er ment som et supplement til de vægmonterede spritdispensere i sundhedsvæsnet. 65 ml er derfor tilstrækkeligt til en person, der arbejder i 8 timer – dette er baseret på WHO’s beregninger for, hvor meget en sundhedsfaglig person bør udføre korrekt håndhygiejne i løbet af en arbejdsdag. Derudover er 65 ml den ideelle mængde ud fra det ergonomiske aspekt, idet produktet ikke må blive for tungt at gå rundt med, da man samtidig også har mange andre ting i lommerne.

 

Hvorfor skal man have mindst 3 ml spritgel for at udføre korrekt håndhygiejne?

 

Flere internationale studier har vist, og mange eksperter anser, at 3 ml spritgel for at være den ideelle mængde for at kunne dække begge hænder og håndled i 30 sekunder uafhængig af håndstørrelse.

 

Kan dysen eller tuden på dispenseren ikke blive forurenet ved brug?

 

Nej, fordi spritgel eller flydende sprit er et desinficerende middel som beskytter dysen mod eventuelle bakterier og svampe.

 

Kan børn bruge YHS?

 

Det er helt sikkert for børn at bruge YHS under opsyn af en voksen. Spritgelen fra Derma Pharm er mild og skånsom for hænderne, uparfumeret og med en meget mild alkohol lugt. Men begræns brugen til situationer, hvor vand og sæbe ikke er tilgængeligt.

 

Bør jeg rengøre min dispenser gennem brugsperioden?

 

For at optimere hygiejnen kan du med fordel rengøre den dagligt med en desinficerende vådserviet eller under rindende vand og sæbe. Du kan også skille den ad og vaske den i opvaskemaskine - max 60 grader.


 

Hvad skal jeg gøre med en slidt og defekt dispenser?

 

Efter brug kan hele dispenseren genbruges. Bortskaf den efter de lokale retningslinjer for bortskaffelse af genbrugsplast.